Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Gå til hovedindhold

Knoglemarvskræft

knoglmarvskræft

Knoglemarvskræft

Hvis du læser med her, er det måske fordi du selv eller en som er tæt på dig, har fået konstateret knoglemarvskræft (myelomatose). 

Herunder kan du gå op opdagelse i en masse emner som relaterer sig til knoglemarvskræft.  

Der er artikler om aktiviteter, som gerne skulle inspirere dig til at hold dig frisk og i form, eller passe på dig selv 

Vi du finde informationser om, du kan finde informationer om, hvad du skal overveje hvis du får tilbudt at deltage i et klinisk forsøg , så er du kommet det rette sted.  

Kræfttype

Læs mere om:
hyperviscocity

Hvorfor kan blodpropper blivet et problem?Blodkoagulation er den naturlige proces, der forhindrer os i at bløde for meget fra et snit eller sår. Ved nogle sygdomme fungerer den normale koagulationsproces ikke korrekt, og blodpropper kan dannes inde i venerne, arterierne eller lungerne og blokere normal blodgennemstrømning.

bone pain

Hvad sker der med knoglerne ved myelomatose? Den menneskelige krop erstatter konstant materialet i knoglerne ved at nedbryde eksisterende knogle og erstatte den med ny knogle. Knoglesygdom, hvor knoglebrud nedbrydes hurtigere, end den kan erstattes, er almindelig i myelomatose. Dette påvirker ca. 85% af patienterne. 

clinical trial

Kliniske forsøg er undersøgelser, der undersøger nye lægemidler, kombinationer af lægemidler eller nye måder at bruge allerede godkendte lægemidler til behandling af mennesker. Der er forskellige typer af kliniske forsøg, men alle forsøg er designet til at få besvaret et specifikke spørgsmål. 

isolation

En alvorlig diagnose, som fx myelomatose, påvirker ofte ens psykologiske velbefindende (hvordan de føler sig følelsesmæssigt). Dette skyldes blandt andet chokket ved at modtage diagnosen, men kan også være en bivirkning som følger med visse behandlinger.

 

Informationen som gives her er af generel karakter og kan ikke erstatte rådgivning af egen læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale.   

PP-UNP-DNK-0341