Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Gå til hovedindhold

Historier

.

Historier

.


At få kræft ændrer livet for de fleste, men du kan selv gøre meget for at passe på dig selv. Det er ikke til at vide, hvad der virker for dig. På disse sider kan du få ideer til, hvad du selv kan gøre for at øge din livskvalitet. Det er dog vigtigt at huske ikke at være for hård mod dig selv. De fleste oplever både gode og dårlige dage, og det er helt okay ikke at kunne holde humøret oppe hver dag.

 

 

Patienthistorier

Læs mere om:
Henriette og Johnny

Ægteparret Henriette og Johnny beslutter at forfølge deres livsdrøm, om at sejle jorden rundt i 3 år på deres båd Enterprise. De sælger deres bolig og alle de materielle ting de ejer, men kort efter opstarten på jordomsejlingen, tager deres livsdrøm en uventet drejning, idet Henriette pludselig får konstateret akut myeloid leukæmi. 

lungekræft-vid
Alt, hvad vi har, er nu – en dokumentar om at være pårørende til en, som lever med brystkræft med spredning.
Tid til at leve
”Tid til at leve” er en dokumentar om 34-årige Anne, som uventet og alt for tidligt fik metastatisk brystkræft i livet. Anne er gift og mor til 3 mindre børn.
Hårtab

 

Hårtab i forbindelse med kemoterapi er svært for mange at håndtere og leve med.

Informationen som gives her er af generel karakter og kan ikke erstatte rådgivning af egen læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale.

PP-UNP-DNK-0184