Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Gå til hovedindhold

Podcasts

podcast

Podcasts

.

 

 

En kræftdiagnose vender alt på hovedet. I disse podcasts kan du blandt andet høre andre kræftramte fortælle ærligt om det, som er svært, og hvordan de har valgt at tackle det. Formålet er, at andre har mulighed for at genkende følelser og tanker, der opleves, hvis man eller en man holder af har kræft. Podcasten kan samtidig forberede patienterne på de udfordringer, der kan opstå undervejs og efter behandlingen. Hør andre kræftramte fortælle om deres vej til inspiration, håb og livsglæde. 

 

 

Patienthistorier

Læs mere om:
prostata

Mænd og deres pårørende kan have mange spørgsmål, hvis kræften rammer. For de fleste gælder det, at viden kan gøre behandlingsforløbet lettere. Derfor har vi lavet podcastserien Livet med Prostatakræft, som kan hjælpe mændene og deres pårørende med svar.

jrtstjr

I video-serien ‘Forskningen Forklaret’ gennemgår professor i biostatistik og klinisk epidemiologi Robin Christensen, alle de begreber, du skal kende til for at forstå og gennemskue videnskabelige artikler. Hvad end du er pårørende, patient eller bare er nysgerrig på videnskabelige studier, så er der hjælp at hente denne videoserie i tre dele.

1. Podcasts Livet med AML PP-UNP-DNK-0306.jpg

Denne podcastserie ”Livet med AML” giver et indblik i, hvordan det er at blive ramt af AML – en livstruende sygdom som er en stor omvæltning af patientens og pårørendes liv.

podcast

Denne podcastserie ”Livet med CML” giver et indblik i, hvordan det er at blive ramt af CML – en sygdom, som nogle patienter må leve med hele livet.

Informationen som gives her er af generel karakter og kan ikke erstatte rådgivning af egen læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale.

PP-UNP-DNK-0260