Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Gå til hovedindhold

Nyrekræft

Nyrekræft

Nyrekræft

.

 

Hvis du læser med her, er det måske fordi du selv eller en som er tæt på dig, har fået konstateret nyrekræft. På de sider du finder herunder, kan du finde film og podcasts, om at leve med nyrekræft. Der er information om sygdommen og behandlingerne fortalt af læger og sygeplejersker, og der er adgang til at se og høre patienter fortælle deres historie om, hvordan de lever med nyrekræft. Nogle patienter har haft små tumorer, som er fjernet ved operation. Andre lever med mere avanceret sygdom.  

 

Kræfttype

Læs mere om:
looking at window

At prøve at forstå, hvordan testning af biomarkør passer ind i din kræftbehandlingsplan, kan være overvældende. Men at have en fornemmelse af, hvordan testning af biomarkør virker, kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger med din læge om, hvilke behandlinger der kan være bedst for dig.

pårørende

At træffe beslutninger for dine nære under deres kræftbehandlingsrejse kan nogle gange være udfordrende. Men disse beslutninger er vigtige for at sikre, at de får den pleje, de har brug for.

read abstract

Forskningsartikler giver information om kræftforskning. Der er mange forskellige typer kræftforskning, som er publiceret i forskningsartikler, herunder kliniske forsøg, der evaluerer potentielle nye kræftbehandlinger.

.

Se og hør patienter og deres pårørende fortælle, hvordan de lever med alvorlig sygdom tæt inde på livet.

knfenqngkwgnøk.png

Se mere om hvordan det kan være at leve med en livstruende sygdom samt få mere viden om forskning i kræft og hvordan en CT-scanning foregår.

forstå kliniske forsøg

Kliniske forsøg er medicinske undersøgelser, der ser på potentielle nye lægemidler, procedurer og andre behandlinger hos mennesker, der er ramt af sygdomme som kræft. I hele denne proces forsøger læger at afgøre, om disse potentielle nye behandlinger er sikre og effektive.

podcasts

Hør om ”Livet med nyrekræft” viser, hvordan det kan være at leve med en livstruende sygdom.

Woman on scale

Nedsat oral indtagelse af kalorier sammen med øget behov for energi…

Older woman punching the air like a boxer while holding four pound weights

Det kan være svært at være positiv hele tiden, når man lever med kræft. Det kan hjælpe at følge et par tips.

 

Informationen som gives her, er af generel karakter og kan ikke erstatte rådgivning af egen læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale. 

 
PP-UNP-DNK-0231