Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Gå til hovedindhold

Prostatakræft

prostatkræft

Prostatakræft

.

 

Herunder kan du gå på opdagelse i emner, som relaterer sig til prostatakræft. Du kan finde artikler, som kan inspirere dig til at passe på dig selv. 
Derudover vil du kunne finde informationer om symptomer, behandling, undersøgelser og diagnose. 

Kræfttype

Læs mere om:
looking at window

At prøve at forstå, hvordan testning af biomarkør passer ind i din kræftbehandlingsplan, kan være overvældende. Men at have en fornemmelse af, hvordan testning af biomarkør virker, kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger med din læge om, hvilke behandlinger der kan være bedst for dig.

pårørende

At træffe beslutninger for dine nære under deres kræftbehandlingsrejse kan nogle gange være udfordrende. Men disse beslutninger er vigtige for at sikre, at de får den pleje, de har brug for.

read abstract

Forskningsartikler giver information om kræftforskning. Der er mange forskellige typer kræftforskning, som er publiceret i forskningsartikler, herunder kliniske forsøg, der evaluerer potentielle nye kræftbehandlinger.

kræft og livet håndbog

BRCA er navnet på et gen, alle mennesker har. Men hos nogle mennesker kommer BRCA-genet med arvelige forandringer – også kaldet mutationer – som kan give forskellige former for arvelig kræft.

Woman on scale

Nedsat oral indtagelse af kalorier sammen med øget behov for energi…

Older woman punching the air like a boxer while holding four pound weights

Det kan være svært at være positiv hele tiden, når man lever med kræft. Det kan hjælpe at følge et par tips.

Two people holding hands

En støtteperson yder følelsesmæssig omsorg og praktisk hjælp, når en pårørende har brug for det.

Older adult couple speaking with doctor in office

Dit behandlingsteam kan give dig valgmuligheder, så du får tilstrækkelig mængder kalorier, protein og andre næringsstoffer.

 

Informationen som gives her, er af generel karakter og kan ikke erstatte rådgivning af egen læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale.  

PP-UNP-DNK-0542