Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Gå til hovedindhold

Prostatakræft

prostatkræft

Prostatakræft

.

 

Herunder kan du gå på opdagelse i emner, som relaterer sig til prostatakræft. Du kan finde artikler, som kan inspirere dig til at passe på dig selv. 
Derudover vil du kunne finde informationer om symptomer, behandling, undersøgelser og diagnose. 

Kræfttype

Læs mere om:
.

Når man er i behandling for kræft, er intimitet og seksualitet ofte blandt de områder, der bliver påvirket mest.

Neoadjuverende

Behandlingen ved kræft afhænger af to vigtige parametre: typen af tumor og sygdomsstadiet.

Hvad er metastase

Når en tumor dannes i kroppen, kan kræftceller løsne sig og trænge ind i blodbanerne eller lymfen. Disse celler rejser rundt i kroppen via lymfesystemet og kan nå lymfeknuderne eller via blodbanen til andre organer, hvor de danner metastaser.

-

Metastatisk kastrationsresistent prostatacancer, eller mCRPC, er en fremskreden form for prostatakræft,. Det primære mål med behandlingen er at bremse væksten af kræften og kontrollere symptomerne på sygdommen.

looking at window

At prøve at forstå, hvordan testning af biomarkør passer ind i din kræftbehandlingsplan, kan være overvældende. Men at have en fornemmelse af, hvordan testning af biomarkør virker, kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger med din læge om, hvilke behandlinger der kan være bedst for dig.

pårørende

At træffe beslutninger for dine nære under deres kræftbehandlingsrejse kan nogle gange være udfordrende. Men disse beslutninger er vigtige for at sikre, at de får den pleje, de har brug for.

read abstract

Forskningsartikler giver information om kræftforskning. Der er mange forskellige typer kræftforskning, som er publiceret i forskningsartikler, herunder kliniske forsøg, der evaluerer potentielle nye kræftbehandlinger.

kræft og livet håndbog

BRCA er navnet på et gen, alle mennesker har. Men hos nogle mennesker kommer BRCA-genet med arvelige forandringer – også kaldet mutationer – som kan give forskellige former for arvelig kræft.

Older woman punching the air like a boxer while holding four pound weights

Det kan være svært at være positiv hele tiden, når man lever med kræft. Det kan hjælpe at følge et par tips.

 

Informationen som gives her, er af generel karakter og kan ikke erstatte rådgivning af egen læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale.  

PP-UNP-DNK-0542