Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Gå til hovedindhold

Livskvalitet

Velvære

Læs mere om:
mig og mit helbred

Der er mange ting, du kan gøre for dig selv for at få det godt og tage kontrol over dit liv efter at have fået diagnosen brystkræft med spredning.

Hårtab

 

Hårtab i forbindelse med kemoterapi er svært for mange at håndtere og leve med.

.

Når man gennemlever et sygdoms- og behandlingsforløb, som fx brystkræft, er det normalt, at seksualiteten bliver påvirket eller ændrer sig. Dette hæfte kan besvare spørgsmål som går igen hos mange patienter.

 

pp-onc-usa-2007_tile_image_3

Det er normalt at opleve op- og nedture, når du lever med kræft. Tab, andre sygdomme, social isolation og stress er blot nogle af de problemer, man kan stå overfor. Støttepersoner kan også opleve nogle af disse problemer, samt det stress der følger med at stå for plejen af deres pårørende.

older-adults-doing-yoga

Velvære er mere end en fornemmelse, det er også handlinger som kan være kraftfuldt når det bruges proaktivt. Velvære er defineret ved det at føle sig godt tilpas, fysisk og/eller mentalt. En kræftdiagnose kan åbne op for et nyt og øget fokus på vigtigheden af velvære.

Women running in a fores

Overvej de små beslutninger, der bliver til en del af din overordnede livsstil.

Оlder woman meditating

Kræft og den hermed forbundne kræftbehandling kan være stressende. Derfor er det vigtigt at finde nogle måder at håndtere stress på.

Woman on scale

Nedsat oral indtagelse af kalorier sammen med øget behov for energi…

Workout equipment

Tips til motion efter en diagnose

Informationen som gives her er af generel karakter og kan ikke erstatte rådgivning af egen læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale.

PP-UNP-DNK-0075