Forstør tekst A A A

Vores mission

Hos Pfizer Oncology mener vi, at det er vores ansvar at hjælpe med at støtte og inspirere dem, der er blevet ramt af kræft.

Kræft og livet er et patienthenvendt site som vil forsøge at gøre det nemmere for patienter og pårørende at finde information om forskellige kræfttyper, men også at søge inspiration hos andre patienter eller pårørende der har stået eller står i samme situation.  

Kræft og livet giver dig derfor mulighed for at læse, se og lytte til informerende medier, der vil søge at formidle information om forskellige kræftsygdomme i et forståeligt sprog, for at gøre det tilgængeligt for så mange som muligt, at følge sin egen eller en pårørendes process.  

Kræft og livet er delt op, så det er et univers for forskellige typer af kræft, hvor du kan finde mere generel information om de respektive kræftområder og desuden lytte eller se patientportrætter af patienter med samme diagnose som dig.  

Derudover er der også et fælles univers som gælder over for alle kræfttyper, hvor du f.eks. kan finde information om, hvordan du lever sundt eller skaber sunde vaner, hvordan du som pårørende kan vise din støtte til en patient eller finde link til fællesskaber. 

God fornøjelse! 

sachi

HAR LEVET MED KRÆFT SIDEN

2016

judi2_3

HAR LEVET MED KRÆFT SIDEN

2012

3_3

HAR LEVET MED KRÆFT SIDEN

1996

4_3

HAR LEVET MED KRÆFT SIDEN

2016

5_3

HAR LEVET MED KRÆFT SIDEN

1991

7_3

HAR LEVET MED KRÆFT SIDEN

2015

image

HAR LEVET MED KRÆFT SIDEN

2017

Informationen som gives her er af generel karakter og kan ikke erstatte rådgivning af egen læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale.

PP-UNP-DNK-0146