Forstør tekst A A A

Godt at vide om behandling af nyrekræft

Se mere om hvordan det kan være at leve med en livstruende sygdom samt få mere viden om forskning i kræft og hvordan en CT-scanning foregår.

 

Forskning i kræft – Ny

Når man er i et kræftforløb – enten kirurgisk eller medicinsk – vil man ofte blive spurgt om man vil deltage i et forsøg. Enten ved at donere blod eller vævsprøver eller ved at deltage i lodtrækningsforsøg med ny medicin. I denne film kan du lære mere om hvordan forskningen foregår og hvordan du kan forholde dig som patient.

 

Hovedfilmen: Livet med nyrekræft:

Når man får en kræftdiagnose, bliver livet vendt på hovedet. Filmen ”Livet med nyrekræft” viser, hvordan det kan være at leve med en livstruende sygdom. Denne er skabt for at give viden og håb til patienter og pårørende, som har nyrekræft tæt inde på livet.

 

CT-scanning: 

CT-scanninger er et vigtigt led i diagnosticering og opfølgning på behandling af kræft. Videoen giver et detaljeret indblik i hvordan en CT-scanning foretages samt hvordan billederne tolkes af lægerne.

 

Informationen som gives her, er af generel karakter og kan ikke erstatte rådgivning af egen læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale.

PP-INL-DNK-0041