Forstør tekst A A A

Podcastserie: Livet med CML (kronisk myeloid leukæmi)

Denne podcastserie ”Livet med CML” giver et indblik i, hvordan det er at blive ramt af CML – en sygdom, som nogle patienter må leve med hele livet.

 

Livet med CML 

Hvad er CML, hvorfor får man CML og hvordan behandles CML? Lyt til denne podcast med professor Jesper Stentoft, der gør dig klogere på CML. 

CML og livskvalitet 

I denne podcast får du gode råd til, hvordan du kan fokusere på det positive og opnå en bedre livskvalitet på trods af en diagnose med CML.

Om CML 

Hør psykolog Camilla Schrøder fortælle om de psykologiske aspekter af at blive ramt af CML. Camilla giver også gode råd til patienter og pårørende i denne podcast.  

Patientportræt: Torben og Louises historie 

Mød Torben og Louise, som fortæller åbent og optimistisk om, hvordan Torbens CML opdages, og hvordan de er i gang med at vende tilbage til hverdagen.  

Patientportræt: Carina og Steffens historie 

Carina og Steffen bliver gravide, mens Carina bliver syg med CML. Hør historien om, hvordan de tackler udfordringer og finder livsglæden sammen i en svær tid.  

CML – behandlingsstop 

Ulf stoppede sin CML-behandling i 2018. Ulfs historie om behandlingstop bliver portrætteret gemmen en lægefaglig vurdering, Ulfs personlige tanker og en psykologs aspekter i forhold til beslutningen om at stoppe behandling.  

International CML-dag 

Hvad er den Internationale CML-dag? Hør Christen Lykkegaard Andersen fortælle den spændende historie om opdagelsen af CML-dagen.  

Du kan også lytte podcastserien på Spotify 

 

Informationen som gives her, er af generel karakter og kan ikke erstatte rådgivning af egen læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale. 

PP-UNP-DNK-0265