Forstør tekst A A A

Podcastserie: Livet med AML (akut myeloid leukæmi)

Denne podcastserie ”Livet med AML” giver et indblik i, hvordan det er at blive ramt af AML – en livstruende sygdom som er en stor omvæltning af patientens og pårørendes liv.

 

Generel introduktion til AML (Akut myeloid leukæmi)
Hvad er AML, hvorfor får man AML og hvordan behandles AML?  Overlæge Ulrik Malthe Overgaard giver en generel introduktion til AML.

Patientportræt: Sussie og hendes to søstre
Mød Sussie og hendes søstre May-Britt og Berit som fortæller åbent om livet med AML og hvordan de med deres treenighed tackler Sussies sygdom og deres bekymringer i en svær tid.
 

AML og livskvalitet
I denne podcast møder vi overslæge Hans Beier Ommen som er specialist i blodsygdomme på Århus universitetshospital og patienten Gert som fik konstateret AML i 2020 og hans hustru Marianne.

Hør hvordan det er at få diagnosen, om behandlingsmulighederne og hvordan man kan bevare håbet og livskvalitetet i forbindelse med så alvorlig en sygdom.

Behandling af AML – inklusiv hjemmebehandling  
Hvordan stilles diagnosen og hvad er behandlingsmulighederne for AML. Få svar på det samt meget andet i denne podcast, hvor en læge og sygeplejeske fortæller om sygdommen, de forskellige undersøgelser og behandlingerne.

Du kan også lytte til podcastserien på Spotify 

 

Informationen som gives her, er af generel karakter og kan ikke erstatte rådgivning af egen læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale.

PP-UNP-DNK-0306